Η ιστορία του συλλόγου μας

cover page syllogos

 Αθλητικός Σύλλογος "ΝΙΚΗ" Παιανίας - Γλυκών Νερών

Η ιστορία του Αθλητικού Συλλόγου Taekwondo "ΝΙΚΗ" ξεκινάει το 2005, με την ίδρυσή του από τον Δάσκαλό μας Πέτσα Κωνσταντίνο. Η αγάπη και το πάθος για το άθλημα γίνονται οδηγός τόσο του Συλλόγου όσο και του Δασκάλου μας, με σκοπό την εκμάθηση της τέχνης και της φιλοσοφίας του TaeKwonDo σε όλους τους ενδιαφερόμενους μικρούς αθλητές. Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός νέων αθλητών, στην αθλητική μας οικογένεια, έφεραν το Σύλλογο πολύ γρήγορα σε μια ανοδικά επιτυχημένη πορεία.

Αρχικά ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ξεκίνησε έχοντας ως έδρα το Κοντόπευκο Αγ. Παρασκευής, ενώ από το 2009 και μετά, από την επιβεβλημένη ανάγκη να μεγαλώσει, λόγω του μεγάλου αριθμού αθλητών, μετακομίζει σε νέο μεγαλύτερο χώρο, έχοντας έτσι ως νέα έδρα τα Γλυκά Νερά Αττικής. Στα χρονια που ακολούθησαν, το προπονητικό εργο του Συλλόγου και του Δασκάλου μας αναγνωρίστηκε με τις καλύτερες δυνατές κριτικές στο χώρο του TAEKWONDO, αλλά και με την πληθώρα των κατακτηθέντων διακρίσεων των αθλητών μας, τόσο σε εγχώριες όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις, στις οποίες όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχουμε αδιαλείπτως.

Η χρονιά του 2019 επιβάλλει στον Α.Σ. ΝΙΚΗ την απόκτηση και 2ης μεγάλης προπονητικής αίθουσας, έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις ανάγκες και το πρόγραμμα όλων των τμημάτων του. Έτσι η προσθήκη της 2ης αίθουσας ώθησε το Σύλλογό μας σε μια αναγκαία, για την ομαλή λειτουργία του, ανακαίνιση εξασφαλίζοντας στους αθλητές του τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης.

Ο Αθλητικός μας Σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ), ενώ οι αθλητές του μπορούν να συμμετάσχουν σ’ όλες τις επίσημες διοργανώσεις της ομοσπονδίας, εφόσον πληρούν τ’ απαραίτητα κριτήρια. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό είναι αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό (WTF - World Taekwondo Federation). Τέλος ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ανήκει στην τοπική ένωση Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).

Μέσα από την πορεία της προόδου και της εξέλιξης και αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της περιοχής μας, από το Σεπτέμβριο του 2019 προχωρήσαμε και στην ίδρυση δύο νέων τμημάτων.
- Το πρώτο τμήμα αφορά τη Ρυθμική Γυμναστική και απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών. Άρτια εξοπλισμένο και με απίστευτο μεράκι και αγάπη, από την επίλεκτη πρπονητική ομάδα, φιλοδοξεί σύντομα να ακολουθήσει την τόσο επιτυχημένη αγωνιστική πορεία του τμήματος του TKD.
- To δεύτερο τμήμα με βασική σταθερά τον πολιτισμό είναι η εκμάθηση Παραδοσιακών Ελληνικών Χορών. Ένα τμήμα με πολύ κέφι και κυριολεκτικά αστείρευτη αγάπη για την Ελληνική Παράδοση, το οποίο απευθύνεται τόσο στις μικρές όσο και στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Η αγάπη, το πάθος και το μεράκι μας για τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα ήταν και θα παραμείνουν τα κίνητρά μας για να συνεχίσουμε την πολυετή επιτυχημένη μας πορεία.

ΟΡΑΜΑ μας να παραμείνουμε... ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!

photo syllogos