Προπονητήριο >> Α.Σ. ΝΙΚΗ Παιανίας - Γλυκών Νερών

aithousa pano

Ο Α.Σ. ΝΙΚΗ Παιανίας-Γλυκών Νερών έχει ως έδρα του από το 2009 τα Γλυκά Νερά, Αττικής. Στεγάζεται σε ένα χώρο γεμάτο αγάπη, πάθος και όνειρα όπου καθημερινά, δεκάδες αθλητές, περνούν την είσοδό του, με σκοπό να κάνουν το όνειρό τους παργματικότητα.
Το Tae Kwon Do δεν είναι ένα απλό αγώνισμα, είναι ένας τρόπος ζωής, με απίστευτα οφέλη (σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο), που μπορείς και εσύ να ακολουθήσεις.
Στο Σύλλογό μας και στο φιλόξενο προπονητήριό του μπορεί κάθε αθλητής, κάθε ηλικίας να γευτεί τη μαγεία του αθλήματος.

proponitirio

Ο Σύλλογος μας διαθέτει 2 άρτιες, μεγάλες προπονητικές αίθουσες, ιδανικές για μια ασφαλή προπόνηση, στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται.
Σεβόμενοι πάντα πρώτα τους αθλητές μας αλλά και την προπονητική μας ομάδα έχουμε οργανώσει τα προπονητήρια έτσι ώστε
- να πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφάλεια όλων των αθλητών
- να είναι άριστα εξοπλισμένα, με ιδανικό φωτισμό, άριστο εξαερισμό και ιδιαιτέρως καθαρά
Επίσης οι αίθουσες του Συλλόγου διαθέτουν χώρους αποδυτηρίων, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των αθλητών να ετοιμαστούν πριν και μετά την προπόνηση. 

exoplismos

Ο Σύλλογος μας διαθέτει επίσης όλο τον προστατευτικό εξοπλισμό, που μπορεί να χρειαστεί ένας αθλητής, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, δίνοντας τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν την προπόνησή τους ακόμα και αθλητές, που δεν διαθέτουν προσωπικά προστατευτικά.
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπάρχουν στη διάθεσή των αθλητών στόχοι, ασπίδες και άλλα αθλητικά αξεσούαρ που συμβάλλουν στο σωστό και ολοκληρωμένο προπονητικό πρόγραμμα.
Σημαντική παρακαταθήκη του Συλλόγου μας είναι ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός και το ηλεκτρονικό σύστημα βαθμολόγησης, όμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στους επίσημους αγώνες, το οποίο και ανεβάζει το επίπεδο της προπόνησης στα υψηλά στάνταρντς ενός Ολυμπιακού Αθλήματος.

on the mat